Makeup Spejl Med Lys – Bedst i Test

Når det kommer til påføring af makeup eller præcisionsopgaver som øjenbrynpleje, er her sandheden: Selv de bedste produkter eller den mest stabile hånd passer ikke til dårlig naturlig belysning og en sløret refleksion. Hvis du laver din makeup i et svagt rum eller plukker dine bryn i et superzoomspejl, vil du sandsynligvis tage et skridt tilbage og tænke: “Hvad har jeg gjort?”

Løsningen? Belyste kosmetiske spejle. I modsætning til et almindeligt, vægmonteret spejl til badeværelset eller et makeup-forfængelighedsspejl med lys, giver disse reflektorer et lyssystem, der projicerer en belysningsglorie direkte på dit ansigt for at gøre plejen enkel og præcis, så du aldrig igen går ud af huset med en ublandet grundlinje langs din kæbe eller overdrevent plukkede øjenbryn.

Det er let at blive overvældet af det store antal muligheder på markedet, men rolig – vi har gjort alt det hårde arbejde for dig og testet populære og bedst oplyste makeup-spejle. Vores resultat for det bedste makeup spejl med lys? Glamcor Riki Skinny (tilgængelig på Amazon), som har fem indstillinger for stærkt lys, et justerbart stativ og et magnetisk fastgøreligt 3x forstørrelsesspejl og en telefonforbindelsesindstilling, der giver dig mulighed for at tage billeder i stjernebelysning. Ser du ikke efter at bruge for meget? Vi har også en anbefaling til dig.

Glamcor Riki Skinny

Lad os starte med det åbenlyse: Dette er et pebret spejl og langt over det beløb, som selv jeg, Revisions skønhedsforfatter, typisk ville bruge på evnen til at se på min egen refleksion. Men faktum er, at Glamcor Riki Skinny er det mest alsidige og mest intuitive oplyste makeup spejl, jeg nogensinde har brugt. Dens kombination af lyse lys, krystalklar refleksion og kompakt, bærbar form hæver den langt over konkurrencen og gør den til en pris, der er højere end mest værd.

Til at begynde med, i modsætning til mange spejle, er Riki trådløs og genopladelig, så jeg kunne fjerne den og komme lige til … ja, se på mig selv. Du styrer spejlfunktionerne via seks knapper langs nederste højre hjørne af rammen. Den første knap har et batteri-humørikon, og når det trykkes på, lyser det op for at indikere, hvor meget opladning du har tilbage. Dernæst en Bluetooth-knap, der, når den holdes nede, gør det muligt for spejlet at synkronisere med din telefon, så du kan styre kamerafunktionen på din telefon (ja, bliv hos mig). Dernæst tager kameraknappen, når den trykkes på, et billede på din telefon, når du synkroniserer det med Bluetooth-knappen. Dernæst er tænd / sluk-knappen for lysene. Og endelig øger og mindsker de to sidste knapper lysets lysstyrke.

Selv når den kun sidder en fod væk, er Riki, der er placemat, stor nok til, at du kan se hele dit ansigt og dine umiddelbare omgivelser. Jeg kan ikke lide at sidde foran et spejl og føle, at jeg ikke ser det fulde billede af mit ansigt, min hals og mit hår, når jeg gør mig klar. Den reflekterende overflade (kaldet 1x forstørrelse i spejletale) er stor nok til, at jeg kan se, hvor jeg har brug for at blande mit fundament ned i nakken og gøre mit hår uden at justere spejlet.

Hvis du vil ændre spejlets vinkel, er det dog en film – det V-formede stativ fungerer som et staffeli, hvor du placerer spejlet. Hvis du vil have en anden visning, spreder du stativernes ben længere fra hinanden eller tættere på hinanden.

Hvis du skulle rejse med dette spejl, kan du kollapse stativet ned til en flad overflade, der svarer i størrelse til en fem-til-syv billedramme. Selve spejlet er kun 1,5 pund, 9,5 tommer 13 tommer i bredde og højde og mindre end en tomme tyk, hvilket gør det let at pakke i en taske eller opbevare i en skuffe.

Hemmeligheden bag Rikis fremragende, jævne belysning er dens 54 lys, der hver især er mindre end en ærte, der strækker de spejlets rektangulære kanter for at belyse alle dele af dit ansigt ens. Der er fem lysindstillinger, som du kan styre ved hjælp af de ovennævnte knapper til lysning og dæmpning af lys. Selvom du sidder i naturligt sollys fra et vindue, og du ikke tror, du har brug for mere lys, kan du finde ud af, at disse indstillinger gør en forskel i klarhed.

Når du nærmer dig opgaver, der kræver, at du ser tæt på, er der et cirkulært 3x forstørrelsesspejl, der fastgøres på det rektangulære spejls ansigt med magneter. Det er mindre end andre cirkulære forstørrelsesspejle, vi testede, men det er et sekundært produkt, som du muligvis ikke bruger hele tiden – og det er passende til præcisionsopgaver. Telefonholderen, der klemmer din telefon ikke i modsætning til en selfie-stick, fastgøres på samme måde som forstørrelsesspejlet. Riki synkroniserede hurtigt til min iPhone 7, og jeg var i stand til at tage billeder ved hjælp af kameraknappen på spejlet uden problemer – i tilfælde af at du er nysgerrig og synes, det er en funktion, du vil bruge til at sige, dele dit seneste look med dine Instagram-tilhængere.

Glamcor Riki Skinny

På alle områder overgik Glamcor Riki Skinny mine forventninger. Før jeg begyndte at teste, antog jeg, at disse spejle ville tilbyde omtrent den samme brugeroplevelse, men jeg tog fejl, og dette spejl beviste det for mig. Og hvis det er godt nok til at være en af Oprahs foretrukne ting, kan det muligvis også komme til din liste over livsændrende produkter.

DeWeisn Tri-Fold spejl

Mens Riki Skinny er en fantastisk mulighed, forstår jeg ønsket om at bruge mindre, især hvis du ikke er ligeglad med de ekstra funktioner, som f.eks. Bluetooth-funktionaliteten. Hvis du falder ind i den lejr, skal du overveje DeWeisn Tri-Fold Mirror, den bedste samlede vinder i vores forrige testrunde og nu vores bedste værdi-valg.

DeWeisn har et tredobbelt design, hvilket betyder, at spejlet kan foldes ned til en størrelse på en iPad eller udvides til et multifunktionelt spejl med en 9,5-tommer høj, 1x forstørrelse (regelmæssig refleksion) midt og sidepaneler med 2x og 3x forstørrelsesafsnit. 2x forstørrelsen er noget, Riki ikke tilbyder, så hvis du kan lide ideen om at have tre gradvise forstørrelsesmuligheder i stedet for kun to, leverer DeWeisn.

Og med den lavere pris mister du ikke kvalitetsbelysning – DeWeisn-spejlet har retningsgivende, justerbar belysning og en skarp refleksion, omend mindre i overfladeareal sammenlignet med Riki. Dette spejl drejer også 180 grader, hvilket betyder at du kan vippe spejlet langt bagud eller fremad for at fange flere vinkler. En ulempe ved lysindstillingerne er, at der kun er to, svage og lyse, og disse styres af den samme berøringssensor. Disse indstillinger var stadig tilstrækkelige til mine behov.

DeWeisn drives af et USB-kabel, men du kan også bruge fire AAA-batterier, hvis du foretrækker at det er trådløst. Evnen til at folde spejlet sammen til en størrelse 10,38 x 6,3 x 4,72 tommer (inklusive stativet som spejlet er fastgjort til) gør det mere rejsevenligt end andre på denne liste. Desuden medbringer du tre spejle i en med dette på grund af forstørrelsesmulighederne.

Hvis du leder efter et godt, overkommeligt oplyst makeup spejl, tror vi, at du vil være tilfreds med dette valg.

Hvorfor har jeg brug for en makeupspejl med lys?

At anvende din makeup i sub-par belysning er en nem måde at overdrive det med rødme eller bronzer eller at ende med hårde fundamentlinjer. Tag det fra mig – en person, der engang boede i en kælderlejlighed og stolede på et tændt makeupspejl for at undgå at se for pulveriseret ud – disse ting kan være udseende-sparere.

En anden fordel ved et makeup spejl med LED-pærer er at undgå øjenbelastning fra svag belysning, hvilket kan føre til hovedpine, træthed og nedsat koncentration. Et godt LED-belyst spejl giver dig den rigtige mængde belysning for at undgå træthed i øjnene, mens du tager dig tid til plejeopgaver.

 

Tv simulator 

svamp i skeden behandling

hundefoder

Skriv en kommentar